http://file.mihanblog.com//public/user_data/user_files/723/2166759/kake.jpg

یکی از لذت بخش ترین کارها برای کدبانو های خانه ، درست کردن کیک خانگی هست در این بخش ما اموزش ساخت و دستور کیک شیفون با استفاده از تنور گازی خانگی را به شما یاد میدهیم ما را هم مهمان کنید!


کیک شیفون کیکی بسیار مشابه کیک اسفنجی و کمی منسجم تر است با این تفاوت که در دستور این کیک روغن هم وجود دارد.  برای کیک شیفون دستورهای مختلفی وجود داره. این یکی از بهترین دستورها هست که خودم همیشه درست میکنم. حتما درستش کنید و لذت ببرید مواد لازم:  تخم مرغ 4 عدد آرد 1 و یک چهارم پیمانه روغن مایع ¼ پیمانه آب ولرم یا شیر یک چهارم پیمانه شکر 1 پیمانه وانیل چند قطره  طرز تهیه : قالب را چرب کرده آرد پاشی کنید یا کف آن کاغذ روغنی بیندازید. فر را روی 0 درجه روشن کنید تا گرم شود. آرد را سه بار الک کرده کنار بگذارید. ابتدا تخم مرغها را داخل ظرفی بشکنید.

 وانیل و شکر را اضافه کرده حدود 10 تا 15 دقیقه با همزن بزنید تا حجم آن چند برابر شده غلیظ و کشدار شود. روغن و آب را اضافه کرده حدود 30 ثانیه بزنید تا با مواد مخلوط شود. همزن را کنار بگزارید.حالا آرد الک شده را قاشق قاشق به مواد اضافه کرده هربار با کفگیر به صورت دورانی مخلوط کنید. این مرحله بسیار مهم است. زیاد همزدن مواد باعث کاهش پف کیک میشود. مواد را داخل قالب ریخته برای مدت 40 دقیقه داخل فر 0 درجه قرار دهید.

  نکته: این کیک بیکینگ پودر نداره هم زدن تخم مرغ ها همراه شکر و مخلوط کردن صحیح آرد با مواد رمز پف عالی این کیک هست . نکته: این کیک بسیار نرم و لطیف و اسفنجی هست و چون تحمل وزن نداره مناسب کیکهای مطبق نیست.

آموزش درست کردن کیک شیفون با تنور گازی

کیک ,مواد ,آرد ,کرده ,شیفون ,هست ,کیک شیفون ,این کیک ,اضافه کرده ,را اضافه ,یک چهارم

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها


smile-theme rondbaznews افراکایا اشنایی و تعریف رشته معماری کافی نت Valerie's info پلدختر نیوز مطالب اینترنتی Randolph's site تقلب کده
دزدگ